Szolgáltatások

LEGNAGYOBB ERŐSSÉGÜNK A NÉMET NYELVTERÜLET

Magyarországot évszázadok óta szoros kapcsolatok fűzik a német nyelvterülethez. A nemzetek közötti összekötő kapocsként nagyon komolyan vesszük közvetítői szerepünket. Azt tűztük ki feladatul, hogy ezt a kapcsolatot tovább bővítsük, és így új lehetőségeket biztosítsunk ügyfeleink számára.

MINŐSÉG MAGYARORSZÁGRÓL

Magyarország feltörekvő társadalom Európa szívében. Projektjeink megvalósítása során csak válogatott partnerekkel dolgozunk együtt, ennek köszönhetően kiváló minőségű szolgáltatásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek.

MÉDIASZOLGÁLTATÁS

Magyarország és a német nyelvterület országai között évszázadok óta szoros és egyedülálló összefonódás létezik. E barátság és kölcsönös tisztelet jegyében e kapcsolatot még a vasfüggöny sem volt képes megingatni. Különösen Ausztriával való viszony szempontjából meghatározók az elmúlt két évszázad eseményei.

Ennek a Magyarország és Ausztria közötti köteléknek a megóvása és fenntartása szívügyünk és vállalkozói tevékenységünk szerves része. Gazdasági összekötő kapocsnak tekintjük magunkat a két egykori örökös tartomány gazdálkodó szervezetei között, és olyan struktúrákat hozunk létre, melyek számottevően előbbre viszik ügyfeleink vállalkozói sikerét.

Európa bármely részéről származó ügyfeleink számára a kulturális és az országra jellemző adottságok kezelésében összegyűlt tapasztalatunk és tudásunk gyarapodást és gyakorlati hasznot jelent. Megbízható és kompetens partnerként igényes vállalkozások és projektek esetében is támogatjuk ügyfeleinket.

Páneurópai médiaházként nem csupán országokon, hanem médiaterületeken is átnyúló megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek vállalkozói céljaik megvalósítására, hogy igényeiknek a jövőben is megfeleljünk, folyamatosan dolgozunk termékportfóliónk bővítésén.

  • Médiahatárokon átnyúló megoldások

  • Átfogó koncepciók

  • Középpontban az ügyfél céljai

Ön szeretne velünk együtt haladni a páneurópai úton?

Mi vagyunk az Ön megbízható magyarországi partnere.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

  • Különleges rendezvényhelyszínek

  • Megbízható szervezet

  • Teljeskörű támogatás

Budapestet nem véletlenül nevezik „a Kelet Párizsának”, méghozzá annak ellenére, hogy valójában Európa szívében helyezkedik el. Hosszú körútjaival, a nagyhagyományú kávéházakkal és pompás szecessziós épületeivel a Duna mellett elterülő világváros elbűvöli az ide érkezőket. De mindenekelőtt maguk a magyarok azok, akik a méltóság, a báj és a segítőkészség egyedülálló együttesével töltik meg ezt a várost.

Pontosan ez a báj az, amely ügyfeleink érdekében csúcsteljesítményre sarkall bennünket. Számtalan lehetőségével és árnyalatával Budapest ezért impozáns helyszín ügyfeleink meggyőző eseményei számára. A tervezés, szervezés és megvalósítás során mi vagyunk a helyben lévő megbízható partner.

Ön szeretne velünk együtt haladni a páneurópai úton?

Mi vagyunk az Ön megbízható magyarországi partnere.

KAMPÁNYSZERVEZÉS

Egy projekt gazdasági sikeréhez többre van szükség, mint pusztán egy jó kampányötletre. Az elképzelés kereskedelmi sikerének előfeltétele egy országspecifikus médiatanulmány. A mi feladatunk összhangba hozni az ügyfél kívánságait a médiatanulmány eredményeivel.

Az ügyfél igényeinek függvényében átfogó koncepciónk egyaránt tartalmaz klasszikus reklám- , digitális-, közösségi média- és PR-kampányokat. Szakembereinkkel internetportálokra, szövegezésre és keresőmotor-optimalizálásra is nyújtunk megoldásokat.

  • Médiatanulmány

  • Átfogó szolgáltatási ajánlatok

  • Testreszabott megoldások

© Copyright 2020 - Magyar Média korlátolt felelősségű társaság