Támogatás startup vállalkozásoknak

A NÉMET NYELVTERÜLET FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK

Sok magyarországi fiatal vállalkozó számára a német nyelvterület nagy lehetőségeket kínáló új piacot jelenthet. A sikerhez azonban rendszerint egy jó ötletnél többre van szükség. Mi meghallgatjuk a fiatalokat és közös beszélgetésben elemezzük üzleti elképzelésüket.

MAGYARORSZÁG, MINT A VILÁGRA NYÍLÓ KAPU

Magyarország Európa szívében helyezkedik el. Fiatal, tehetséges koponyáknak szeretnénk segíteni abban, hogy fejlesszék vállalkozói képességeiket, tapasztalatokat szerezzenek, valamint közös projekteket szeretnénk velük megvalósítani.

KREATÍV ELMÉK

A művészet, a kultúra és a bölcsészeti tudományok jelentős központjaként Budapest a világ minden tájáról származó tehetséges elmék otthona. Feladatunk az is, hogy ezeknek a fiataloknak lehetőséget biztosítsunk potenciáljuk teljeskörű kibontakoztatására. Hiszen ők azok, akik a holnap médiáját fogják alakítani.

Tehát a mi felelősségünk is, hogy megfelelő eszközöket adjunk a kezükbe, amivel megfelelnek a jövő kihívásainak. A jövő média-munkásaiként a fiatal nemzedék tagjainak jár ez a támogatás.

A Magyarországon mélyen gyökerező szabadságeszmének a továbbadása különösen fontos a számunkra. Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy a sajtószabadságot – ugyanúgy, mint Magyarországon -, egész Európában nagy értéknek tekintsék.

  • Tehetségek Fejlesztése

  • Támogatás és tanácsadás

  • Tapasztalatok továbbadása

Ön szeretne velünk együtt haladni a páneurópai úton?

Mi vagyunk az Ön megbízható magyarországi partnere.

SZOLGÁLTATÁSOK STARTUP VÁLLALKOZÁSOKNAK

  • Tippek és tanácsok

  • Projekttámogatás

  • Az Európai eszme

Meghallgatjuk a vállalkozó szellemű fiatalokat. Ennek – a tiszteletteljes bánásmód mellett-, része elegendő idő biztosítása, hogy meg tudjuk érteni a fiatal vállalkozók céljait, kívánságait és terveit. Szakembereinkkel kiértékeljük az adott projektet és őszinte visszajelzést adunk.

Az ilyen fiatalokat nem csupán támogatni szeretnénk, hanem arra is meg kívánjuk nyerni őket, hogy a mindennapokban velünk együtt valósítsák meg egy páneurópai médiaház jövőképét. Ezzel kapcsolatban számos lehetőség adódik az együttműködésre, például befektetőként vagy stratégiai partnerként.

Ön szeretne velünk együtt haladni a páneurópai úton?

Mi vagyunk az Ön megbízható magyarországi partnere.

KAPCSOLATÉPÍTÉS

Európa számtalan kibontakozási lehetőséget kínál a fiatal nemzedéknek. E kibontakozásnak gyakran akadályai a Kelet- és Nyugat-Európa közötti feszültségek. Nemzetek közötti hídverőkként egyengetjük a kreatív elmék útját a világra nyitott Európa felé, anélkül, hogy közben a saját gyökereikről való megfeledkezésre ösztönöznénk őket.

  • Kibontakozási lehetőségek

  • Kapcsolatok építése

  • Tapasztalatok szerzése

© Copyright 2020 - Magyar Média korlátolt felelősségű társaság